Mézen érlelt, szűretlen almaecet

Összetevők:

Az idők homályába vész annak a kezdete, amikor az almaecetet elkezdték belső tisztításra használni. A fennálló tapasztalatok alapján az almaecet kitűnően tisztítja a lerakódásokat a bélrendszerben, az érrendszerben és az ízületekben. Ezért van jó hatással az emésztésre, a vérnyomásra, a vérzsír - vérkoleszterin - vércukor hármas mutatóra és ezért alkalmazzák izületi gyulladások ellen. Refluxra (kivéve bizonyos eseteket) és a visszerekre is ajánlják. Külsőleg arcpakoláshoz és hajöblítéshez használják. A fejbőrön visszaszorítja a gombák jelenlétét, fényessebbé, könnyen fésülhetővé varázsolja a hajat. Számtalan recept javasolja az almaecet és a méz együttes használatát. Mi az erjedési időszakban már beletettük a mézet, ezért annak cukortartalma lebomlik, de a méz emeli a végtermék beltartalmi értékét.

Saját termelésű gyümölcsünkből, nagy gondossággal, magunk által készített kézműves mézen érlelt, szűretlen almaecet, mely nem tartalmaz sem tartósítószert, sem adalékanyagot. Igyekeztünk olyan terméket készíteni, ami mind külcsínben, mind belbecsben magas értéket képvisel és mind napi fogyasztási termékként, mind ajándékként megállja a helyét. :-)

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a
termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
A termelőről

Csúzi Családi Pincészet

Szüleimmel, feleségemmel és négy kisgyermekünkkel együtt működtetjük családi gazdaságunkat, mely Monoron, a Strázsahegyen található. Almásunk gyümölcseiből tartósítószer és adalékanyagok nélkül készítünk almalekvárokat, almasajtot, almaszörpöt és almaeceteket. Termékeinket...
Tudj meg többet a termelőről
Vélemények
55 / 5
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft