Füstölt hátsócsülök, sertés

Összetevők: Összetevők: sertés hátsó csülök, tengeri só, nátrium-nitrit

Klasszikus, akácfüsttel ízesített füstölt hátsó csülök. A mélybordó színű hús, omlós zsír réteggel kombinálva igazi élmény a húsok szerelmeseinek. Kiszerelés: kb. 1,4 kg A húsáru átadási súlya a megrendelt mennyiséget célozza, de előfordul, hogy kevesebb lesz. Ilyenkor az előre átutalt árból -az átadás után 5 nappal- visszautaljuk Neked a különbséget, és a számlát is a tényleges összegről kapod majd meg a termelőktől.

Vákuum csomagolásban kerül kiszállításra. Hűtve tárolandó.
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a
termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
A termelőről

Lászlófi Attila

Lászlófi Attila vagyok. A nagyszüleim, sőt, már az ő szüleik is a Sárközben éltek, meghatározó emlékeim közé tartoznak a házi disznótorok. Kisüzemünkben készülő termékeink ízvilága a Sárköz hagyományaira épül, sváb receptúrák szerint. Kiemelt tevékenységünk a magyar...
Tudj meg többet a termelőről
Vélemények
194 / 5
(16)
(1)
(1)
(0)
(1)

Ágnes | 2020. április 14.

Ez nem hátsó csülök volt. Max. 50-60 kilós malacok első csülkeit (2 db-ot) fóliáztak össze, így adta ki a 1,6 kg össz súlyt. Nem is értem, honnan veszitek a 2 kilót, erről alapból sem volt szó... Csontunk és kollagénünk bőven volt húsvétkor. Csülökhús már kevésbé. Ezért ki sem tartott mindkét napra. Minősíthetetlen.

Magdolna | 2020. április 7.

Nagyon jó illata van, majd húsvétra főzzük meg.

Összes vélemény
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft