Fahéjas-szegfűszeges almasajt

Összetevők:

Alapvetően magában, desszertként fogyasztják, azonban érdemes vadhúsba is tűzdelni. A Gasztroangyalban püspökkenyeret sütöttünk belőle. Különlegesen érvényesül az íze és egyben erősíti a környezete ízeit is sajttálon, 2-3 különböző típusú sajttal és szőlővel.

Saját termelésű gyümölcsünkből, nagy gondossággal, magunk által készített kézműves fahéjas-szegfűszeges almasajt, mely nem tartalmaz sem tartósítószert, sem adalékanyagot. A termék egy hosszú, de eredményes fejlesztési folyamat eredményeképpen valósult meg, ahol az előállítás során használt valamennyi eszköz és technológiai lépés a saját ötletünk. Igyekeztünk olyan terméket készíteni, ami mind külcsínben, mind belbecsben magas értéket képvisel és mind napi fogyasztási termékként, mind ajándékként megállja a helyét. :-)

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a
termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
A termelőről

Csúzi Családi Pincészet

Szüleimmel, feleségemmel és négy kisgyermekünkkel együtt működtetjük családi gazdaságunkat, mely Monoron, a Strázsahegyen található. Almásunk gyümölcseiből tartósítószer és adalékanyagok nélkül készítünk almalekvárokat, almasajtot, almaszörpöt és almaeceteket. Termékeinket...
Tudj meg többet a termelőről
Vélemények
74 / 5
(5)
(0)
(2)
(0)
(0)

Zsuzsanna | 2020. április 14.

nagyon kemény, 3 db helyett csak 1 db volt a csomagban

Összes vélemény
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft