06.04-05. KISTERMELŐI PIAC - KÉNYELMESEN
Egyenesen a termelőktől az ajtódig érkezik az online piac. Élvezd Te is a kíváló hazai alapanyagokat a szörpöktől a joghurton és kolbászon át a kürtőskalácsig ...és ismerd meg készítőiket is!
Rendelési határidő: június 1. hétfő
Kiszállítás: június 4. és 5-én

MINŐSÉGI TEJTERMÉKEK - pusztán TEJBŐL, igazi TÖRŐDÉSSEL

A DISZNÓTOR LEGJAVA - fantasztikus FÜSTÖLTEK

Lászlófi Attila
Lászlófi Attila
Kisüzemünkben készülő termékeink ízvilága a Sárköz hagyományaira épül, sváb receptúrák szerint. Kiemelt tevékenységünk a magyar hízósertésből készült füstölt finomságok készítése, hagyományos, paraszti eljárás mentén.
  A termelő további termékei

AZ ÉLET SAVA, BORSA

SZÁRAZTÉSZTÁK és SAVANYÚSÁGOK HAGYOMÁNYOSAN

Heves Meat
Heves Meat
A társaság története a nagyapámmal kezdődött aki 1998 - ban alapította ezt a kézműves alapokon nyugvó vállalkozást. A tradíció sok mindenre kötelez, így a termékeink ma is hagyományos technológiával készülnek. 
  A termelő további termékei

TOJÁSTÓL a DIÓS PESZTÓKIG

Thanya
Thanya
Horváth János Koppány, bicskei, mezőgazdasági vállalkozó vagyok. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, mint Környezetgazdálkodási agrármérnök. Alapelvem: a vegyszermentes gazdálkodás! Fő profilom a tojás, dió - és az ebből készült finomságok -, szezonális gyümölcsök, zöldségek, aszalványok és lekvárok is fellelhetők kínálatomban. 

CSALÁDI PÉKSÉG SÜTŐJÉBŐL

Gere Pékség
Gere Pékség
Tradicionális kovászos technológiával előállított minőségi friss termékeink mellett, modern reform termékeket és gyorsfagyasztott termékeket is kínálunk a vásárlóink részére.
  A termelő további termékei

VÁNDORMÉHÉSZET KÜLÖNLEGESSÉGEI

TEA RITUÁLÉK - mindenféle HANGULATRA

Naturae Herbarium
Naturae Herbarium
Több mint 5 éve gyógynövénytermesztéssel foglalkozunk Kisújszálláson, a Kunság szívében. Kezdetben csak felvásárlónak értékesítettük a megtermelt növényeket, majd idővel elkezdtük saját kézműves teakeverékek készítését is. Jelenleg több mint 30 féle gyógynövénytea keverékünk van, az élvezeti teáktól kezdve, a különféle problémák kezeléséig. A növényeinkre és a termékeinkre is jellemző a magas minőség, hiszen minden munkafolyamat kézzel és nagy odaadással készül.

GYÜMÖLCSÖKET TERMÉSZETESEN a POLCOKRA!

Ritaszörp és lekvár
Ritaszörp és lekvár
Azt a típusú terméket akarom a kezem alól kiengedni amit ha kinyitsz és megszagolod, felkelti az érdeklődésedet, de ha felhígítod és megkóstolod, az élményt további magaslatokba viszi és azt mondod: IGEN, ezt kerestem! :) A szörpjeim és lekvárjaim hagyományos népi recepten alapuló magas beltartalmú, tartósító és adalékmentes, magas gyümölcs vagy éppen gyógynövénytartalmú kézműves termékek. Mindazoknak jó szívvel és szeretettel ajánlom, akik szeretik a természetes ízeket, a tartósítószer és adalékmentes magas minőségű magyar élelmiszereket!

...vagy PRÓBÁLD KI EZEKET A LEKVÁROKAT!

NASSOLJ EGÉSZSÉGESET!

Simon Gyümölcs
Simon Gyümölcs
Családi gazdaságunk 1992-ben kezdte működését. A gyümölcsöket Magyaroszág egyik leginnovatívabb és legzöldebb családi gazdaságában, a Hatvan melletti Sastelken, humuszos homoktalajon termesztjük. Teszük ezt az egyedülálló, több hektáros méhlegelőnk több tízezer méhecskéjének és poszméhének, illetve a több száz madárodú lakójának segítségével. 

VÉGRE OTTHONRA IS:

SZÓSZOK A SAJÁT KERTBŐL - BÁRMIT FELDOBNAK!

Varga Szabolcs őstermelő
Varga Szabolcs őstermelő
Elég csak egyszer megkóstolnod, azt fogod mondani: KÉREK MÉG! A Gourmet & Delicious Manufaktúra egy kistermelői családi vállalkozás, ahol a minőségi alapanyagok egytől-egyig a család gazdaságából kerül ki, egyenesen bele a befőttesüvegekbe. Prémium termékeink mentesek az adalékanyagoktól, tartósítószerektől (kivéve a szupererős chilitermékek). Díjnyertes termékeink közé tartozik a Nemzetközi Lekvárverseny Aranyérmes Rumos Diólekvár, vagy az Ezüstérmes Meggy-cseresznye és Bodzilla is. Összesen eddig 10 nemzetközi és hazai díjjal rendelkezünk, közöttük Rumos Diólekvárunk kapta az Év Kiváló Terméke 2019 díjat is. 

CSEREPES FŰSZERNÖVÉNYEK - SAJÁT HASZNÁLATRA

Kevély Kincse
Kevély Kincse
Fiatalos pár vagyunk, 4 éve úgy hozta a sors, hogy lehetőségünk lett saját kertre. A gyarapodó igények kielégítésére növeltük a területünket és egyben bővítettük a kínálatunkat. Fő profilunk a paradicsom maradt és törekedtünk arra, hogy minden évben valami különleges zöldséget is termesszünk. Fontos a termékeink minősége ezért eddig is és továbbra is vegyszermentesen termelünk! 

HERSEGŐ ENERGIAFORRÁSOK

Vital Biofarm
Vital Biofarm
Mikrozöldségtermesztéssel, minisalátákkal, csírákkal foglalkozunk kézműves manufaktúránkban. A friss vitamin- és ásványianyagpótlásra kitűnő alternatívák a csírák. Egyetlen pici növekedésben lévő növény szénhidrát vagy fehérje tartalma lehet, hogy még nem akkora, mint a kifejlett növénynek, de koncentráltan tartalmazza már mindazt a vitamint, ásványi anyagot, enzimet, amely a kifejlett felnőtt növényben is megtalálható, ráadásul extra frissen.

KAMRAKELLÉKEK A VISNYEI CSALÁDTÓL

Napkirályfi Manufaktúra
Napkirályfi Manufaktúra
Visnyei János vagyok Tápiószőlősön gazdálkodunk a családommal. Gyümölcs termesztéssel már szüleim is foglalkoztak, így mondhatni a család közel 70 éves tapasztalattal rendelkezik. A NAPKIRÁLYFI 100%-os gyümölcs, zöldség készítményeket az általuk létesített feldolgozóüzemben készítjük 2013 őszétől kezdve. Először csak almalét készítettünk, de kínálatunk folyamatosan bővül.

KORSZERŰ KÉZIMUNKA: hétköznapi KIEGÉSZÍTŐK

Öltemények
Öltemények
Akik régóta ismernek bennünket, tudják, hogy gyermekkorunk óta körülvesz minket az alkotó, kreatív légkör, melyet szüleinknek köszönhetünk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert otthon mindig rengeteg alapanyag és szerszám volt elérhető, megvalósítandó ötletekből pedig sosem volt hiány. Az évek során örömmel tapasztaltuk, hogy egyre többen lelik kedvüket varrományainkban. Az Öltemények szitanyomással és hímzéssel díszített táskák, kiegészítők és dekorációk varrásával foglalkozik.  

TEDD EL A SZEZON ÍZEIT!

Life Office Kft.
Life Office Kft.
Tedd el a szezont későbbre is: saját készítésű házi finomságaidnak különleges és minőségi befőttes üvegeket kínálunk. Az üvegeink kiválóak befőzésre, konzerválásra, bírják a magas hőhatást, a fedők pedig BPA mentesek és hőkezelés hatására tökéletesen zárnak. Üveg legyen veled, őrizd meg a termelői gyümölcs frissességét! 
Madre Kovász Közösség
Madre Kovász Közösség
 A Madre egy családi pékségben kelt életre három éve. Mára több, mint kovász. Szívélesztő. Az összekovászolódás és egy új tudatosság szimbóluma. Kifejezi a törődés és együttlét erejébe vetett hitünket, az anyaföldhöz való visszatérést és hálát, a családok iránti elköteleződésünket. Közös történet, amelyen együtt osztozunk a vásárló közösségekben és piacokon.Szív- és kézművesként csakis az igazit, a legtöbbet, a legjobbat szeretnénk adni. Alapvetés számunkra, hogy kizárólag tiszta, adalékmentes, kíváló minőségű összetevőkkel dolgozzunk: többek közt a Garat Malom lisztjeivel, a csodálatos,szuperértékes királybúzával, eredeti sóval (NaCl), gazdag vajjal és termelői alapanyagokkal gazda barátainktól. Tésztáink lassan kelnek, a maguk ritmusában. Mindig kellő időt hagyunk a megfelelő fermentációs folyamatok és a jellegzetes Madre ízvilág kibontakozásának. Ezzel az egészséges bélflóránk fenntartását is nagyban támogatjuk.
Boldogok vagyunk, hogy ittvagyunk az Ittaszezonban.
Szívünk vágya, hogy örömet és egészséget csempésszünk asztalaitokra a Madre esszenciával.  Tésztáinkhoz Ittaszezon alapanyagok felhasználásával színes, izgalmas feltéteteket, köreteket fejlesztünk és indulhatnak is a szuper  közös 'brancsolások'.
Bódi Andrea
Bódi Andrea
Spárgát és bio diót termelek Velencén és Szabadbattyánban. Hiszek benne, hogy eredményesen lehet termelni mérgek nélkül is. Odafigyelsz a növényedre, olyan fajtát választasz, olyan földbe teszed, úgy táplálod, úgy neveled, hogy az neki a legjobb legyen, folyamatosan figyeled és ha mégis elkapja valami betegség, akkor környezetkímélő szerrel kezeled.
Összekészítés és házhozszállítás
Összekészítés és házhozszállítás
A kiszállítást tedd be a kosaradba, mintha egy terméket vennél. Ennek költsége hozzáadódik majd a kosár végösszegéhez.  
Átvételi helyek és időpontok
ÍGY MŰKÖDNEK POP-UP VÁSÁRAINK
Összegyűjtjük neked a szezon legjobb ízeit, hogy Te is finomat, egészségeset ehess. Mindezt egyenesen a termelőktől. A szezon legjobb ízeivel, és folyamatosan változó kínálattal várunk. Friss élelmiszereket hozunk, pontosabban hoz a termelő Neked. Pont annyit, amennyit kérsz és oda, amelyik átvevőpontot választod. Megrendeled, elhozzuk, átveszed, találkozol a termelővel, hazaviszed. Ilyen egyszerű :)
Megrendeled
Hírlevélben értesítünk, ha már érik -vagy készül- valami. Előre rendelsz és előre látod, hogy megrendelésed mikor és hol tudod átvenni. Rendelésed előrefizetéssel tudod megerősíteni, de az összeget csak azután kapja meg a termelő, ha átvetted az árut.
Itt iratkozhatsz fel
Megérkezik
A termelőnek összekészítjük, hogy hova miből és kinek mennyire volt szüksége és csak a megrendelt árukat hozza az átvevőpontokra.
Átveszed
Rendeld házhozszállítással otthonodba, vagy gyere el a megadott időpontban az általad választott átvevőhelyre, megmutatod rendelésed visszaigazolásának QR kódját... és már Tiéd is minden, előre kiválasztott finomság.
Hazaviszed
Ne tartogasd sokáig szerzeményeidet! Abban hiszünk, hogy minél hamarabb, minél frissebben érdemes felhasználni őket. Időnként recepteket is adunk segítségként :)
Hiventures

piac2office BELÉPÉS

Válaszd ki, hogy melyik irodaházban dolgozol, majd add meg az irodaház kódját!
Ha ezt követően a MEHET gombra kattintasz, továbbítunk munkahelyed PIAC 2 OFFICE vásár oldalára, ahol kezdheted is a válogatást a termelői finomságok között.

Ajánld munkahelyed!

A te irodaházad még nincs a listánkon? Szeretnéd, hogy a termelők hozzátok is menjenek?
Javasold irodádat az AJÁNLOM gombra kattintva. Ha többen is kéritek, megpróbáljuk megszervezni!

 

 

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a “Rendben" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Rendben