01.21  SZÍNES TÉLI PIAC @BUDAPEST és AGGLOMERÁCIÓ
Fehér fokhagyma, sárga sütőtök, piros cékla, feketeretek vagy zöld kelbimbó és csírák? Csempéssz színeket a tányérodra, ne legyen szürke a január sem! Nézd meg, mit kínálnak termelőink standjainkon, mi készül el január végén náluk és válogass akár fotelből. Tudtad, hogy minden terméknél találsz értékelést, véleményeket is a korábbi vásárlóktól?
Rendelési határidő: január 18. hétfő
Nézz körbe, mit kínálunk most!

IMMUNTURBÓ a TERMÉSZETTŐL

Balázsáldás
Balázsáldás
Öt hektáron termesztünk málnát, szedret, sárgabarackot és homoktövist.
Alkalmanként kirándulunk a szamóca, paradicsomtermesztés irányába, saját lekvárt és ketchup-öt állítunk elő. A birtokunk nem "mintaszerű", nem áll elvágólag és glédában minden fa és bokor - hagyjuk a természetet velünk élni. Nem, vagy alig permetezünk; nem vágjuk le a füvet a földön fekvő madárfajok költési időszakának végéig. Nálunk sokszor vad, kusza a terület. Az éppen törődést igénylő növényfajok körül tevékenykedünk.
Természetközeli gazdálkodásunkat visszaigazolja a területen költő madárfajok sokasága, a borzvárunk, a kerítésen belül élő őzeink és nyulaink. Mi vagyunk az ő vendégeik. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy beengedtek maguk közé.

MINDEN, AMIT A KERT MÉG AD

KÜLÖNLEGES KENCÉK, KRÉMEK, SZÓSZOK és LEKVÁROK

Füsti
Füsti
2020 márciusában indítottuk őstermelői/kistermelői tevékenységünket, egy szakmáját szerető mesterszakács férj és egy korábban ÁNTSZ-ben dolgozó járványügyi felügyelő feleség házaspárként. A koronavírus járvány a mi helyzetünket is ellehetetlenítette. A nagy kertünk adott volt, vállalkozást indítottunk! Közösen kertet műveltünk, palántákat ültettünk, majd gondoztunk, termeltünk. Bevált receptjeink alapján a nyár színeit, ízeit üvegekbe zártuk, immár nemcsak a családunknak, hanem szerencsére egyre szélesedő vevőkörnek is. Az ötletek adják az újabb ötleteket: húsok hagyományos füstölésének engedélyezése folyamatban van… Vegyétek, vigyétek, egyétek, szeressétek!

SÜTŐTÖK

Dinnyefarm
Dinnyefarm
Káli dinnyeföldünk adottságai, a kedvező éghajlat, közel 20 év tapasztalata és családunk elhivatottsága garantálja, hogy évről-évre hamisítatlan ízvilágú és struktúrájú, méltán híres magyar, hevesi görögdinnye, sárgadinnye, sütőtök kerüljön a családi asztalra.

REGGELIRE:
KOVÁSZOSAN

UZSONNÁRA:
RÉTESEK, PÉKSÜTIK, hmmm

Kürtősmester
Kürtősmester
2011 óta sütünk hagyományos és különleges (aszalt áfonyás, csokidarabos, aszalt meggyes, teljes kiőrlésű, sajtos-bacon-ös) kürtőskalácsokat és kürtőskalács tölcséreket és értékesítjük ezeket frissen vagy gyorsfagyasztottan.

MINDIG:
SAJTOK, JOGHURTOK, SAJTKRÉMEK

...HÁZI TEJJEL

Hétforrás Birtok
Hétforrás Birtok
Gazdaságunk a legeltetett tehenek, a le nem választott borjak és a le nem vágott öreg jószágok birtoka. Elsősorban a tehén sem haszonállat számunkra, hanem élőlény. Mi már tudjuk: a fenntartható, környezetbarát gazdálkodás nem álom, hanem valóság. Amit előállítunk, nem tartalmaz más semminemű adalékanyagot, tartósítószert, egyéb varázslatot, csak őszinte tejet.

KÍMÉLETES GAZDASÁGBÓL

Royal Pisztráng
Royal Pisztráng
A Royal Pisztráng Kft Tahitótfaluban tenyészt prémium minőségű szivárványos pisztrángot. A Szentendrei szigeten található telepünkön a sziget kavicságya által megszűrt kristálytiszta vízben, félintenziv (nem tömegtermelés) tenyésztési metodikával neveljük a halakat. A hal húsa kemény textúrájú, sütés, grillezés közben nem esik szét. Az általunk tenyésztett hal kíváló minőségét a Magyar Gasztronómiai Egyesület "Aranyszalag" dijjal jutalmazta 2017-ben. A füstölt pisztrángot kézműves módszerekkel készítjük el, cseresznyefa forgács felhasználásával. 

ELLENŐRZÖTT HAZAI HÚSOK

Bring My Meat Kft.
Bring My Meat Kft.
Kedves Látógató, Pintér András vagyok. Több éves, a húsiparban szerzett tapasztalattal indítottam el a vállakozásomat, hogy el tudd érni te is azt a prémium minőséget melyet, az ország éttermeibe már nagyon sok helyre eljuttattam. Szeretnél magyar,  minőségi hús termékeket az asztalodra? Jó helyen jársz, próbáld ki, rendelj és nem fogsz csalódni!  

...és AMIT a DISZNÓTOR ADHAT

Lászlófi Attila
Lászlófi Attila
Kisüzemünkben készülő termékeink ízvilága a Sárköz hagyományaira épül, sváb receptúrák szerint. Kiemelt tevékenységünk a magyar hízósertésből készült füstölt finomságok készítése, hagyományos, paraszti eljárás mentén.
  A termelő további termékei

APÁTSÁGI SÖRÖK és más termelői RITKASÁGOK

KONCENTRÁLT TÁPANYAGFORRÁSNAK:

Vital Biofarm
Vital Biofarm
Mikrozöldségtermesztéssel, minisalátákkal, csírákkal foglalkozunk kézműves manufaktúránkban. A friss vitamin- és ásványianyagpótlásra kitűnő alternatívák a csírák. Egyetlen pici növekedésben lévő növény szénhidrát vagy fehérje tartalma lehet, hogy még nem akkora, mint a kifejlett növénynek, de koncentráltan tartalmazza már mindazt a vitamint, ásványi anyagot, enzimet, amely a kifejlett felnőtt növényben is megtalálható, ráadásul extra frissen.

BIO ALMÁK
.

Kovács Barna
Kovács Barna
Kovács Barna vagyok, Csengerben az alma fővárosában gazdálkodok. Pár hektáron almát, szilvát, meggyet, cseresznyét termelek, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft által tanúsítva. Már generációk óta alma termesztéssel foglalkozunk, én 2016-ban álltam át ökológia termesztésre. Frissen szedett termékeink szezonálisan érhetőek el, kivéve az alma, melyet ősztől tavaszig tudunk biztosításani. Feldolgozott termékeink pedig egész évben kaphatóak. Szeretnénk, ha a bio termékeink minél több hazai emberhez jutnának el.

HÁZI TÉSZTÁK és SAVANYÚSÁGOK

Heves Meat
Heves Meat
A társaság története a nagyapámmal kezdődött aki 1998 - ban alapította ezt a kézműves alapokon nyugvó vállalkozást. A tradíció sok mindenre kötelez, így a termékeink ma is hagyományos technológiával készülnek. 
  A termelő további termékei

FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK

Dunsztja nincs
Dunsztja nincs
Kis családunk Visnyeszéplakon él, sokak szerint az Isten háta mögött, szerintünk az Isten tenyerén. A helyi adottságok ösztönöztek a kertészkedésre és a körülöttünk vadon termő növények, gyümölcsök megismerésére, gyűjtésére. Eleinte hobbiból, saját szükségletre termeltem, majd felmerült a kérdés, mi legyen a többlettel. Azóta őstermelő-kistermelő lettem ( férjemmel, anyósommal együtt) és a hobbim egyben a munkám is lett. A sok feldolgozási módszer közül leginkább a fermentálás nőtt a szívemhez és megálmodtam, majd útjára indítottam a Dunsztja nincs termékcsaládot, persze a klasszikus Dunsztosokkal kiegészülve . Kisebb tételben, változatosan, idénynek megfelelően dolgozom fel, fermentálom a kertből származó, vegyszermentesen termesztett növényeket, gyümölcsöket és a gyűjtött alapanyagot.Ezeket kínálom most nektek is sok-sok szeretettel!

BOLDOG TYÚKOKTÓL

YouTyúk
YouTyúk
A YouTyúk olyan magyar vidéki kistermelő családokat fog össze, akik szabadtartásban nevelik tyúkjaikat, hogy a tojás minél egészségesebb, és természetesebb lehessen.

PRÉMIUM DIÓ
...és LEKVÁR, KETCHUP, FOKHAGYMAKRÉM

PESZTÓK, TOJÁS, KONYHAKÉSZ TYÚK és DIÓ

Thanya
Thanya
Horváth János Koppány, bicskei, mezőgazdasági vállalkozó vagyok. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, mint Környezetgazdálkodási agrármérnök. Alapelvem: a vegyszermentes gazdálkodás! Fő profilom a tojás, dió - és az ebből készült finomságok -, szezonális gyümölcsök, zöldségek, aszalványok és lekvárok is fellelhetők kínálatomban. 

KEREK? LYUKAS? FORRÓ? MEGGYES? KENHETŐ?

Palotai Csokoládé
Palotai Csokoládé
Családi vállalkozásunk 2013 óta működik. Hobbiból, szeretetből kezdtünk el csokoládéval foglalkozni. Kizárólag minőségi, prémium kategóriás termékekkel foglalkozunk. Saját receptúrájú, 100%-ban termelői mézzel édesített étcsokoládéink és a nyári időszakra fejlesztett minőségi csokoládékrémeink is ezt a minőséget képviselik. Kakaóanyagainkat a világhírű belga Callebaut, és a kolumbiai Casa Luker szállítja. Az általunk felhasznált kakaómassza és kakaóvaj Fino de Aroma minősítéssel is rendelkezik, mely védjegyet a Nemzetközi Kakaószervezet (ICCO) biztosítja.   

TEÁK MINDEN ALKALOMRA

Naturae Herbarium
Naturae Herbarium
Szüleinktől vettük át a termőföld szeretetét, házilag megtermelt zöldségen és gyümölcsön nőttünk fel. Így mi sem volt természetesebb annál, hogy a nászajándékba kapott pénzen kertföldet vásároltunk. A hosszú téli esték teázgatásai közben pedig megszületett az ötlet… Családi gazdálkodóként 2015-ben fogtunk bele a gyógynövények termesztésébe. Majd eljött az idő, hogy a saját termelésű szálas teánkat fogyasszuk. Leleveleztük, megszárítottuk, feldolgoztuk, lefőztük. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy mennyivel finomabb, mint amit eddig ittunk.Beleszerettünk a növényekbe, illatukba, az aromájukba. EZT MEG KELL KÓSTOLTATNUNK MÁSOKKAL IS! Így belevágtunk. Sok kísérletezés, kóstolgatás követte mindezt, majd egy megálmodott esztétikus külsőbe csomagolva megszülettek első saját kézműves teáink. Gyógynövényeinket kézzel ültetjük, kézzel szedjük, gyomláljuk (mivel semmiféle vegyszert nem használunk). A feldolgozás során nagyrészét külön üzemben szárítjuk, levelezzük, daráljuk, csomagoljuk. Igyekeztünk úgy összeállítani teakeverékeinket, hogy általa egy egészséges, jóízű, szerethető terméket nyújthassunk a fogyasztóknak. Jó szívvel öntjük gyermekeink kis bögréjébe és ugyanilyen szeretettel ajánljuk mindenki asztalára termékeinket. FOGYASSZÁK EGÉSZSÉGGEL! Fodor család
Ritaszörp és lekvár
Ritaszörp és lekvár
Azt a típusú terméket akarom a kezem alól kiengedni amit ha kinyitsz és megszagolod, felkelti az érdeklődésedet, de ha felhígítod és megkóstolod, az élményt további magaslatokba viszi és azt mondod: IGEN, ezt kerestem! :)
A szörpjeim és lekvárjaim hagyományos népi recepten alapuló magas beltartalmú, tartósító és adalékmentes, magas gyümölcs vagy éppen gyógynövénytartalmú kézműves termékek. 
Sok-sok díjnyertes és védjegyes termékemet jószívvel ajánlom!
  A termelő további termékei

TARTALMAS FRISSÍTŐNEK

Róth Gergő őstermelő
Róth Gergő őstermelő
Róth Gergő vagyok a ROTHELLO Pince és Mustmanufaktúra tulajdonosa . 8 éve kezdtünk bele saját területen Othello szőlő termesztésébe amely először csak a családot és a baráti kört szolgálta ki. Jelenleg a fő profilunk a prémium minőségű Othello 100% szőlőlé / szőlő must mely mindenféle káros anyagoktól mentes.  Mustmanufaktúránk Süttőn található. Saját művelésű Othello szőlőtőkéink terméséből  100% természetes Othello szőlőlevet állítunk elő amely hozzáadott víz , cukor , adalék és tartósítószerektől mentes .  Termékünk ROTHELLO - BiOthello néven található meg kizárólag 3 literes Bag in Box dobozban. 

A LEGÉRETTEBB FORMÁBAN DOBOZBA ZÁRVA

EGÉSZSÉGES FALATOK KÉT ÉTKEZÉS KÖZÖTT:

Simon Gyümölcs Kft.
Simon Gyümölcs Kft.
Családi gazdaságunk 1992-ben kezdte működését. A gyümölcsöket Magyaroszág egyik leginnovatívabb és legzöldebb családi gazdaságában, a Hatvan melletti Sastelken, humuszos homoktalajon termesztjük. Teszük ezt az egyedülálló, több hektáros méhlegelőnk több tízezer méhecskéjének és poszméhének, illetve a több száz madárodú lakójának segítségével. 

HAZAI PRÉSLEVEK, SEMMI ROSSZASÁG!

Házikó Farm Kft.
Házikó Farm Kft.
Kik vagyunk? Városiak. Nyitottak. Egészségtudatosak. 2018-ban megálmodtuk a Funky Forestet, egy megbízható és nyomon követhető alapanyagokból készült, prémium gyümölcsital termékcsaládot. A hazai vendéglátó iparban eltöltött több évtizedes tapasztalatunk alapján erre a gyártói megközelítésre egyre nagyobb fogyasztói igény van. 2020-ra elkészült a saját gyümölcsfeldolgozó üzemünk Szécsényben, és ezzel piacra léptek a Funky Forest vidám karakterei.  Mit gyártunk? Ellenőrzött forrásból, jellemzően hazai, rövidített termelési láncból származó alapanyagokból készült, egészséges, prémium minőségű, 100% -os présleveket, smoothiekat.

ERDEI KINCSEK, PRÓBÁLD KI!!

Banyaerdő
Banyaerdő
Dencsháza egy 560 fős falu, Baranya megyében, a Szigetvári járásban. A festői környezetben elterülő faluban működik a Banyaerdő üzeme, az azt körülvevő erdők és mezők szolgáltatják számunkra a kiváló minőségű alapanyagokat. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunkat a kezdetektől úgy építettük fel, hogy a társadalmi és a természeti környezet iránt felelősen működjön.  A termékeink lelkét jelentő alapanyagokat, a vadon termő növényeket és gombákat a Dencsháza környéki erdőkben és mezőkön gyűjtjük.

TÖKMAGOLAJ és TÖKMAG

Hernádfarm
Hernádfarm
Hernád völgyében fekvő termőföldjeink párás levegője, tápanyagban gazdag talaja tökéletes termőterületet biztosít olajtökjeink számára. A tökök belsejében rejtőző, héjnélküli magok sötétzöld színűek és különleges aromával bírnak. A magokat hosszasan érleljük és gondosan válogatjuk, így olyan alapanyagokkal dolgozhatunk, amelyekre méltán vagyunk büszkék. Ezekből az apró magokból készítjük tökmagolajunkat, amely gondos válogatás és préselés után kerül az üvegekbe. Finom és egészséges tökmagkülönlegességeinket az egész család számára ajánljuk.

FŰSZEREZD ÉTELEID!

A Fűszeres Lány
A Fűszeres Lány
Nagy Zsófia vagyok, a Fűszeres Lány. Jelenleg 2 hektáron gazdálkodom, ahol fűszernövényeket termesztek. Ezekből készítek adalékanyagmentes, kézműves, egyedi ételízesítőket. Fűszerkeverékeket, fűszersókat, pestókat, amikkel megkönnyíthetem az emberek számára az otthoni főzést. 

BATÁTA - mennyi SZÍN és FORMA!

Hékás
Hékás
Minden termékünkhöz a saját magunk által termesztett édesburgonyát dolgozzuk fel. Nem használunk semmilyen vegyszert, műtrágyát, növényvédő szert, talajfertőtlenítőt. Olyan élelmiszert készítünk, amit vegánok, különböző ételintoleranciával rendelkezők és diétázók is nyugodt szívvel fogyaszthatnak. Minden termékünk VEGÁN, glutén-, szója-, laktóz-, színezék-, cukor-, és tartósítószer-mentes.

ERDÉLYI CSALÁDI RECEPT ALAPJÁN

Borzási Emese
Borzási Emese
Az erdélyi Lecsmérről származunk, a Szilágyság szívéből. A zakuszka készítés nálunk több generációra visszanyúló hagyomány, minden évben ősszel készítünk egy nagyobb adagot, amit a gyerekek és unokák, egész évben fogyaszthatnak. Kistermelő vállalkozásban akkor kezdtünk el gondolkodni, amikor Magyarországon többen is jelezték, hogy szeretik, viszont csak erdélyi ismerősöktől tudják beszerezni. A zakuszka otthon készül, ugyanazt a minőséget kínáljuk megvételre, amit magunknak és gyerekeinknek teszünk félre a téli időszakra.

TÁMOGASD VÁSÁRLÁSODDAL AZ IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY MUNKÁJÁT!

LEVENDULASÁGOK

Levendulakonyha
Levendulakonyha
Valószínűleg az 1920-as évek közepén, mikor is Bittera Gyula neves gyógynövényszakértő telepítette Magyarországon az első levendula ültetvényt, Franciaországból hozott szaporítóanyaggal, senki sem gondolta volna, hogy ez a fantasztikus növény hamarosan meghódítja Hazánkat. Hosszú ideje foglalkoztatott minket a gondolat, hogy az illatos és szép növényen túl kihasználjuk a jótékony hatásait is, kulináris elképzeléseinkkel ötvözve. Ennek köszönhetően hoztuk létre projektünket, Levendulakonyha néven.

SOMLÓI FEHÉREK

Barcza Pincészet
Barcza Pincészet
Családi pincészetünk a Somló hegy déli oldalán, a bazaltorgonák tövében található. 5 hektáron gazdálkodunk, bár nem vagyunk regisztrált biotermelők, de szőlőinket az ökológiai termesztés szabályai szerint műveljük. Hagyományos somlai szőlőfajtákból (juhfark, furmint, olaszrizling, hárslevelű) ásványos, tüzes borokat készítünk. Boraink helyet kaptak hazánk csúcsétteremeiben, de célunk, hogy a hétköznapok asztalára is eljuttassuk őket. Italainkat csak 18 éven felülieknek ajánljuk. Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.

EGRI ROZÉK

Daróczi Vinotéka
Daróczi Vinotéka
Egerben családi összefogással borászatot építünk a kézműves értékek mentén. A természetes vonalat részesítjük előnyben, spontán erjesztünk, adalékanyagok nélkül. Nálunk a félédes nem a cukortól, meg a mustsűrítménytől itatja magát :) Csak a saját magunk által megtermelt szőlőt dolgozzuk fel, így tudjuk biztosítani a minőséget. Italainkat csak 18 éven felülieknek ajánljuk. Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Átvételi lehetőségek
ÍGY MŰKÖDNEK POP-UP VÁSÁRAINK
Összegyűjtjük neked a szezon legjobb ízeit, hogy Te is finomat, egészségeset ehess. Mindezt egyenesen a termelőktől. A szezon legjobb ízeivel, és folyamatosan változó kínálattal várunk. Friss élelmiszereket hozunk, pontosabban hoz a termelő Neked. Pont annyit, amennyit kérsz és oda, amelyik átvevőpontot választod. Megrendeled, elhozzuk, átveszed, találkozol a termelővel, hazaviszed. Ilyen egyszerű :)
Megrendeled
Hírlevélben értesítünk, ha már érik -vagy készül- valami. Előre rendelsz és előre látod, hogy megrendelésed mikor és hol tudod átvenni. Rendelésed előrefizetéssel tudod megerősíteni, de az összeget csak azután kapja meg a termelő, ha átvetted az árut.
Itt iratkozhatsz fel
Megérkezik
A termelőnek összekészítjük, hogy hova miből és kinek mennyire volt szüksége és csak a megrendelt árukat hozza az átvevőpontokra.
Átveszed
Rendeld házhozszállítással otthonodba, vagy gyere el a megadott időpontban az általad választott átvevőhelyre, megmutatod rendelésed visszaigazolásának QR kódját... és már Tiéd is minden, előre kiválasztott finomság.
Hazaviszed
Ne tartogasd sokáig szerzeményeidet! Abban hiszünk, hogy minél hamarabb, minél frissebben érdemes felhasználni őket. Időnként recepteket is adunk segítségként :)
Hiventures

piac2office BELÉPÉS

Válaszd ki, hogy melyik irodaházban dolgozol, majd add meg az irodaház kódját!
Ha ezt követően a MEHET gombra kattintasz, továbbítunk munkahelyed PIAC 2 OFFICE vásár oldalára, ahol kezdheted is a válogatást a termelői finomságok között.

Ajánld munkahelyed!

A te irodaházad még nincs a listánkon? Szeretnéd, hogy a termelők hozzátok is menjenek?
Javasold irodádat az AJÁNLOM gombra kattintva. Ha többen is kéritek, megpróbáljuk megszervezni!

 

 

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a “Rendben" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Rendben