Közösség és fenntarthatóság

Egyre több szó esik arról, mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy fenntartható életmódot folytassunk. Mi nem vagyunk "szuperzöldek", inkább élhető módon segítünk megtenni az első lépéseket az ide vezető úton. Azzal, hogy csatlakoztál az ittaSzezon! közösségéhez, Te már megtettél egy fontos lépést a fenntartható táplálkozás felé, hiszen ha nálunk vásárolsz, garantáltan helyi és szezonális élelmiszerekkel terítheted az asztalodat.

Az ittaSzezon!-nál -társadalmi vállalkozásként- azon dolgozunk, hogy a hazai kistermelők fantasztikus munkáját és ízeit minél többen megismerhessék.

Ehhez vállaljuk a falusi rokon szerepét: szólunk, hogy mikor, kitől és mit érdemes vásárolni. :)

Mire számíthatsz az ittaSzezon! közösségben?
Ellenőrzött gazdaságokból, megbízható forrásból érkező szezonális termékekre, melyeket frissen, sokszor a szedés napján hoz a termelő. Első kézből kapsz kistermelői zöldséget, zamatos gyümölcsöt, háztáji friss és füstölt húsárut, ízletes tejtermékeket, kamrába való tartós élelmiszereket és tojást is.
Mindent a maga idejében viszünk, azaz akkor, amikor érik, amikor szezonja van, mert ekkor van benne a legtöbb tápanyag (és ekkor a legfinomabb is). Nem utaztatunk és nem csomagolunk feleslegesen, a gazdák csak annyit szállítanak, amennyit rendelünk.
Bár nem vagyunk gasztrobloggerek, segítünk elindulni egy tartalmas, tápláló, egészséges és fenntartható konyha menedzselésében receptekkel, tippekkel a szezonális konyha facebook csoportunkban is.

Várunk itt is!

Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft