Itt a blogunk

Tudtad, hogy csak azáltal, hogy ha helyi termelőktől és szezonális élelmiszert vásárolsz, már sokat tettél egy fenntarthatóbb világért? Blogunkban ebben segítünk tippekkel, ötletekkel, receptekkel ...és kapcsolódó lehetőségekkel. Mesélünk arról, hogy nem csupán az élelmiszernek fontos, hogy minden a maga idejében történjen, vagy arról, hogy miként jut el egy gyümölcs a tányérodig.

De a legtöbb információt hírleveleinkben írjuk meg.
Ha nem szeretnél lemaradni egy inspirációról sem, iratkozz fel hírlevelünkre!

Egyszerűen nagyszerű tökös ételek

2021-11-02 06:11:12
A sütőtök az őszi-téli szezon ízekben és vitaminokban gazdag alapanyaga, ami sütve, párolva és süteményekben használva is garantált sikert nyújt. Szuper béta-karotin forrás, a színe miatt hívogató, sokféleképpen készíthető szezonális termés. Hoztunk néhány fogást, aminek elkészítése azontúl,. hogy a tököt meg kell tisztítani egyszerű és mégis tök!életes ételt készíthetsz :)
Tovább

Ezek a szezonális termések várják, hogy az őszi idényben a tányérodra kerüljenek

2021-10-06 08:10:18
Az idei év zöldség és gyümölcs érési szezonja jócskán eltolódott. Amit kora tavaszra vártunk csak májusban lett mézédes, a nyár eleji gyümölcsök szezonja júliusban volt a csúcson. Cseppet sem szomorkodunk emiatt, inkább örülünk, hogy a rendkívül szeszélyes időjárás ellenére így is bőséges a kínálat. No meg amiatt is, mert így őszre is jut számtalan kistermelői, vitaminokban és tápanyagokban gazdag finomság.
Tovább
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft