Itt a blogunk

Tudtad, hogy csak azáltal, hogy ha helyi termelőktől és szezonális élelmiszert vásárolsz, már sokat tettél egy fenntarthatóbb világért? Blogunkban ebben segítünk tippekkel, ötletekkel, receptekkel ...és kapcsolódó lehetőségekkel. Mesélünk arról, hogy nem csupán az élelmiszernek fontos, hogy minden a maga idejében történjen, vagy arról, hogy miként jut el egy gyümölcs a tányérodig.

De a legtöbb információt hírleveleinkben írjuk meg.
Ha nem szeretnél lemaradni egy inspirációról sem, iratkozz fel hírlevelünkre!

A tökéletes húsvéti sonka titka ...és pár kevésbé szokványos húsvéti étel inspirációként

2022-04-08 04:04:28
Nyakunkon a húsvét, itt az ideje átgondolni az ünnepi menüt és beszerezni a hozzávalókat. Eláruljuk Lászlófi Attila termelőnk nagymamájának sonkareceptjét ...és hozunk pár nem szokványos ötletet is, amellyel a hagyományos ízek mellett újíthatsz is
Tovább

Mi kerüljön a húsvéti asztalra?

2022-03-29 02:03:27
A sonka, a tojás és a kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. A negyvennapos böjti időszak után jól esnek majd a finom falatok, de nem mindegy, mivel táplálod magad és szeretteid. Készülj velünk: virtuális falusi rokonként hazai és szezonális alapanyagokat hozunk most is, egyenesen kistermelőinktől. Finomak, természetesek, nem utaznak nagyot, és nem állnak el sokáig. Igaziak.
Tovább
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft