Itt a blogunk

Tudtad, hogy csak azáltal, hogy ha helyi termelőktől és szezonális élelmiszert vásárolsz, már sokat tettél egy fenntarthatóbb világért? Blogunkban ebben segítünk tippekkel, ötletekkel, receptekkel ...és kapcsolódó lehetőségekkel. Mesélünk arról, hogy nem csupán az élelmiszernek fontos, hogy minden a maga idejében történjen, vagy arról, hogy miként jut el egy gyümölcs a tányérodig.

De a legtöbb információt hírleveleinkben írjuk meg.
Ha nem szeretnél lemaradni egy inspirációról sem, iratkozz fel hírlevelünkre!

Téli immunerősítés a természet erejével

2022-01-09 02:01:53
Most aztán tényleg be kell vetni minden fortélyt, hogy megerősített immunrendszerrel vágjunk neki az új évnek, és a nyakunkon lévő téli időszaknak is. Zöldség és gyümölcs préslevek, mézek, teák és a fő immunturbó a homoktövis készen állnak, hogy segítségedre legyenek.
Tovább

Kalandozz az őszi szünetben és legyen saját őszi szüreted

2021-10-24 05:10:08
Bár a szüret kifejezés főképp a szőlőhöz kötődik, de a kiskerti termények betakarítása, az őszi gyümölcsök leszedése is egyfajta szüretnek számít. Sőt,az őszi szünetben a túrázások, kirándulások alkalmával is lehet terméseket gyűjteni. Összeszedtük a legismertebb gyűjthető erdei kincseket, amelyekkel egy erdei séta során találkozhatsz.
Tovább

Immunerősítés ősszel tudatosan a természet erejével

2021-10-11 03:10:46
Egészségi állapotunk megőrzése minden szezonban odafigyelést kíván, ám ősszel és télen kiemelten kell törődni immunrendszerünk erősítésével. Több módon is tehetünk ezért: helyes és tudatos táplálkozás, rendszeres mozgás, séta a friss levegőn, pozitív gondolatok és a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok pótlása.
Tovább
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft