Itt a blogunk

Tudtad, hogy csak azáltal, hogy ha helyi termelőktől és szezonális élelmiszert vásárolsz, már sokat tettél egy fenntarthatóbb világért? Blogunkban ebben segítünk tippekkel, ötletekkel, receptekkel ...és kapcsolódó lehetőségekkel. Mesélünk arról, hogy nem csupán az élelmiszernek fontos, hogy minden a maga idejében történjen, vagy arról, hogy miként jut el egy gyümölcs a tányérodig.

De a legtöbb információt hírleveleinkben írjuk meg.
Ha nem szeretnél lemaradni egy inspirációról sem, iratkozz fel hírlevelünkre!

Rendelésedet átadópontjainkon is átveheted

2021-11-12 10:11:42
Rendelésedet a kényelmes házhoz szállítás mellett átadópontjainkra is kérheted. Vedd fontolóra ezt a költséghatékony megoldást, nézd meg a térképen lehet, hogy az egyik átvevőpont éppen lakó vagy munkahelyed közelében van.
Tovább

Őszies, szezonális és színes a heti menüterv

2021-11-02 09:11:01
Őszies fogások, melegítő ételek, és sok-sok vitamindús hazai gyümölcs - ezek az ételek kerüljenek novemberben is az asztalra. Heti menütervvel segítünk, hogy a szezonális zöldségekből, friss és füstölt húsokkal, tejtermékekkel variálva tartalmas és változatos ételeket készíthess.
Tovább

Ezt a két padlizsános ételt ősszel is elkészítheted

2021-10-22 10:10:52
A padlizsán nevéről - eggplant (tojásgyümölcs) - sok mindent elárul ha a fehér változatra nézünk. Botanikailag gyümölcsök közé tartozik - ugyanúgy, ahogy a paradicsom is - mégis zöldségként bánunk vele. Július végétől egészen az első fagyokig terem a szabadföldi változata, így ősszel még pont tervezhetsz vele a szezonális konyhában.
Tovább

Heti menüterv, hogy könnyebben menjen a szezonális főzés

2021-10-12 10:10:27
Heti menüterv fogásait variáld kedvedre, mi a szezonnak megfelelő zöldségek és kistermelői finomságok alapján állítjuk össze. Tervezd meg most a következő napok ételeit, legyen a kamrában változatos alapanyag készleted, így nem foghat ki rajtad váratlan helyzet és a családi kívánságlista sem.
Tovább
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft