Itt a blogunk

Tudtad, hogy csak azáltal, hogy ha helyi termelőktől és szezonális élelmiszert vásárolsz, már sokat tettél egy fenntarthatóbb világért? Blogunkban ebben segítünk tippekkel, ötletekkel, receptekkel ...és kapcsolódó lehetőségekkel. Mesélünk arról, hogy nem csupán az élelmiszernek fontos, hogy minden a maga idejében történjen, vagy arról, hogy miként jut el egy gyümölcs a tányérodig.

De a legtöbb információt hírleveleinkben írjuk meg.
Ha nem szeretnél lemaradni egy inspirációról sem, iratkozz fel hírlevelünkre!

Rendelésedet átadópontjainkon is átveheted

2021-11-12 10:11:42
Szerző: IttaSzezon!

Rendelésedet a kényelmes házhoz szállítás mellett átadópontjainkra is kérheted. Vedd fontolóra ezt a költséghatékony megoldást, nézd meg a térképen lehet, hogy az egyik átvevőpont éppen lakó vagy munkahelyed közelében van.

Tudjuk, hogy a házhoz szállítás mennyire kényelmes, de azt is tudjuk, hogy figyelmet kell fordítani a fenntartható megoldásokra is.

Éppen emiatt szerveztünk több személyes átvételi pontot a fővárosban a budai és a pesti oldalon is, illetve az agglomerációban egyelőre Budaörsön. 

Lehet, hogy pont azon a környéken laksz, vagy kényelmes sétatávra van az egyik átvevőpont, esetleg pont arra jár a párod vagy családtagod és hazafelé fel tudja kapni a rendelést is.

Fogj össze kollegákkal és rendeljétek meg a fix csütörtöki irodaházas kiszállítási napra a heti kosarat! Így munkaidőben plusz út, várakozás és szervezés nélkül érkezik hozzád a rendelésed. 

Nézd meg melyik átvevőpont van a közeledben, szerveződj ismerősökkel, akik szintén rendelnek online kistermelői piacunkról és kérjétek a csomagotokat egy helyszínre minimális szállítási költséggel!

 

Ismersz olyan közösségi helyet, amit szívesen ajánlasz, esetleg többen rendelnétek oda? Írd meg nekünk a hello@ittaszezon.com címre!

 

 

 

 

Ezért annyira egészséges gyümölcs az alma

2021-11-07 07:11:34
Az őszi-téli időszak legüdítőbb és legtöbb vitamint, ásványi anyagot tartalmazó gyümölcse az alma. Jótékony hatásai miatt nem véletlenül hívják hazai szuperfoodnak, ráadásul számtalan fajtája létezik hazánkban, így hazai forrásból biztosíthatod a gyümölcsfogyasztást egész télre.
Tovább

Márton napi szokások és falatozások

2021-11-05 11:11:40
Márton naphoz hagyományok, vallási szokások és természetesen gasztronómiai történetek és fogások is kötődnek. Miért pont liba kerül a szerencsések asztalára, miért illik ilyenkor bort inni és milyen édességek tartoznak ehhez a naphoz, írásunkból megtudhatod.
Tovább

A szezonális konyha és a fenntarthatóság

Tudd meg hogyan!

Címkefelhő

(1), csirke (1), csörögefánk (1), édesburgonya (1), fenntarthatóság (1), gomba (1), hamvazószerda (1), heti menüterv (1), homoktövis (1), húsvétsonka (1), karácsonyi ajándékok (2), kistermelői (1), kistermelői lekvár (1), kovászos kenyér (1), legjobb töltött káposzta (1), lekvár (1), lekváros süti (1), mkndentamagaidejében (1), nagyböjt (1), nyúl (1), palacsinta (1), recept (1), retek (1), sonka (2), termelőtől (2), tészta (1), tojás (1), töltött káposzta recept (1), újhagyma (1), ünnepi ételek (1), ünnepi fogások (2), ünnepi menü (2), vegyélhazait (1), vegyszer (1), adventi süti (1), bodzabogyó (1), csipkebogyó (2), duntsztjanincs (1), egyélhazait (1), eper (1), eper ára (1), farsangi fánk (1), fenntarthatóság (3), fermentálás (1), gyömbér (1), házi-pékség (1), heti-menüterv (4), homoktövis (1), húsvét (3), húsvéti étel (2), húsvétsonka (1), immunerősítés (3), kacsahús (1), kalács (2), kapszulakamra (1), karácsonyi menü (2), karácsonyi sütemények (1), kistermelői-zöldség (2), kökény (1), kovászos-kenyér (1), libalakoma (1), méreg (1), méz (1), mézeskalács (1), must (2), őszi-gyümölcsök (1), padlizsán (1), pékműhely (1), receptek (1), sonka (2), sonkafőzés (1), sütőtök (1), szabolcsi töltött káposzta (1), szamocą (1), szezonális-zöldség (2), szezonáliskonyha (7), termelői (3), termelői eper (1), tojás (2), újbor (1), ünnep (2), vacsora (1), zöldségek (1), zöldségtárolás (1), zserbógolyó (1)
Kosár
0 termék
vásárlásod értéke, szállítás nélkül
0 Ft